About Irina


Om Irina & Yoga


Yoga praktik och erfarenhet

Irina Khitrova har utövat yoga i mer än 10 år och har undervisat på många yoga studios i Skåne de senaste fem åren.


Yoga studier

Hon har studerat yoga i Indien, Sverige, Ryssland och Tyskland och undervisar i olika stilar så som Hatha-, Yin- och Mediyoga.


Irina studerar yogaterapi och integrerar terapeutiskt yoga i sin undervisning. Hon lägger stor fokus på studenten (i förekommande fall patientens) individuella behov.


Kropp & självläkning med Yoga

Fokus i undervisningen ligger på att ha eller återskapa ett respektfullt- och kärleksfullt förhållande till sin kropp och själ.


Att praktisera en icke dömande attityd och vara uppmärksam på kroppens signaler.


Om Yoga – och hur yoga lyfter individen fysiskt och psykiskt

Irina är övertygad om att människan har starka inneboende krafter och förmåga till självläkning. Yoga kan hjälpa oss att komma närmare oss själva. Yoga är en väg till självhjälp.


Irinas klasser är mjuka och energigivande. I sin undervisning oavsett stil strävar hon efter att skapa en atmosfär där studenten/utövaren (i förekommande fall patienten) får utrymme att lyssna inåt och vara sin egen lärare.


Workshops & retreats

Irina anordnar workshops och retreats i egen regi samt i samarbete med andra lärare. Se vår kalender.


Företagsyoga & privatklasser i Yoga

Du kan boka privat klass med Irina eller delta i någon av kurser i MediYoga (Medicinsk Yoga), yogaterapi eller drop-in klass på Yogakliniken där Irina undervisar Hatha yoga 2 dagar i veckan.


Yoga på företaget stärker personalen och företaget. Friska personal som är gladare presterar bättre och är mindre sjuka.


Tag kontakt – så fixar vi det!


Telefon: 0736-69 83 75

E-mail: yoga@yogamedira.se

Follow us on

Irina Khitrova © All Rights Reserved